top of page

Nieuwe website en Leden

Bijgewerkt op: 3 mrt.Het leven verandert soms dusdanig dat het vraagt om een ander perspectief. Dat biedt beweging, nieuwe uitdagingen en ruimte tot verandering. Geen complete ommezwaai, als wel een verbreding en een verdieping. Meer een logisch vervolg en uitbreiding van mijn rol. Een verdere professionalisering op het gebied van loopbaan, re-integratie en stress en burn-out.


Deze ontwikkelingen en de keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt, zijn nu duidelijk zichtbaar op mijn website. De modernisering zorgt meteen voor meer overzicht en maakt de informatie veel toegankelijker. Ook mijn blogs ga ik opnieuw bekijken. Vandaar dat je nu mijn oudere blogs nog niet meteen terug kunt vinden.


Ik ben niet dezelfde persoon als degene die in 2016 als zelfstandige aan de slag ging. Een frisse blik zal ook voor een aantal van mijn blogs weer een verandering betekenen! En sommigen zullen misschien helemaal niet meer terugkeren.


Wanneer je kiest voor het lidmaatschap dan krijg je automatisch bericht als een nieuw blog toegevoegd is. Je kunt via jouw de Online Programma's ook het materiaal vinden van de oude website: het gratis e-book 'Kunst van Zelfreflectie' en de cursus Motivatie.


Online programma's

Download de 'Spaces' app van Wix en meld je aan bij “Talenteer Jezelf”. Zo blijf je op de hoogte en heb je makkelijk toegang tot de online programma's. Je kunt de online challenges ook op de website vinden.


Mocht je iets missen of iets vreemds op mijn website tegenkomen?


Mail me dan via adrienne@talenteerjezelf.nl. 

Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing!

Zelfkennis is als een eindeloze rivier. De bedding verdiept zich in de loop der jaren. De richting verandert van tijd tot tijd. Soms wild en zoekend, dan weer kalm en zonder haast meanderend door het steeds wisselende landschap. Het blijft vaak een kwestie van laveren, zelfs van schipperen. Het leven biedt ons maar zelden een rechte koers vooruit.


De reflectie van het water spiegelt ons steeds iets anders voor. Tegen de wind in gaan we overstag. Raken we soms ergens verzeild waar we niet willen zijn. Pas als we ervaren hebben wat het is om alle zeilen bij te moeten zetten raken we in een diepere verbinding met ons 'zelf'. We durven eindelijk onze eigen koers te varen!


Wil je ook die stip op de horizon weer zien?

Talenteer Jezelf is een narratieve coachpraktijk, waar je altijd langs kunt komen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Zo ontstaat er scherper zicht op de vraag waarmee je worstelt. Als je vervolgens met deze vraag aan de slag wilt, kunnen we afspraken maken over de aanpak. Uitgangspunt daarbij is jouw levensverhaal.


Ontdek wat je zélf kunt doen om je werk en privé een andere en duidelijke richting te geven. Je bent vriendelijker voor jezelf, hebt meer plezier en grip op je leven. Je voelt je rustiger en meer ontspannen! Je bent weer gemotiveerd en kunt met energie nieuwe dingen aanpakken. Je bent trots op jezelf en de dingen die je doet! Je zelfvertrouwen groeit en je staat positiever in het leven. Je kunt veerkrachtiger met tegenslagen omgaan! Minder 'moeten' en meer genieten!


Je staat weer aan het roer!

Om tot bloei te kunnen komen,

moet de boom zijn wortels kennen

(Afrikaans gezegde)12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page