top of page

Stress & Burn-Out

Bij een burn-out onderscheiden we vier fases. De Herstelfase (stoppen roofbouw, herstelfuncties activeren). Zelfmanagement en opbouw Vitaliteit. Duurzaamheid inbouwen en voorbereiden op werk. En tenslotte de Re-integratie en Validatiefase. Aan de hand van de vragenlijst van het CSR-Centrum kijken we waar jij staat. We onderzoeken vermoeidheid, stress, motivatie en concentratie etc. Het traject start bij de fase waarin je zit. Dat bepaalt samen met jouw doelen de looptijd. 

Stress & Burn-Out

Burn-Out Coaching

Vitaliteit gaat over veel meer dan lichamelijke gezondheid. Het gaat om energie, veerkracht, motivatie en vrijheid. Wil je meer rust en ontspannen in het leven staan? Wil je weer gemotiveerd en met energie nieuwe dingen aanpakken? Meer ‘innerlijke balans’ in je leven? Je kunt pas vooruit als je weet wat je tegenhoudt.

“Ik heb gebrek aan energie en heb een kort lontje.

Ik twijfel aan mijn keuzes, wat is nu echt belangrijk? 

Ik wil weer van dingen genieten

 

Stress en Burn-out Vitaliteit en Gezondheid

Vitaliteit en Gezondheid

Coaching kan ook preventief zeer waardevol zijn. Een burn-out of bore-out voorkomen. Hoe flexibel en veerkrachtig ben je in je gedrag? Ervaar je de vrijheid en de kracht om te kiezen? Hoe is de balans tussen privé en werk? De knelpunten worden snel inzichtelijk gemaakt. Zo ontstaat er meer ruimte om jezelf te zijn. 

“Meer van mezelf afbijten en voor mezelf opkomen. 

Conflictvermijding en uitstelgedrag aanpakken.

Zonder schuldgevoel tijd voor mezelf nemen."

bottom of page