Werk is voor veel mensen een belangrijke pijler in het leven. Afhankelijk van de situatie waarin je zit kan de manier waarop je naar ‘werk’ kijkt verschillen. Soms levert een specifieke fase bepaalde vragen, gedachten en gevoelens op waar je last van kan hebben. Omdat de vragen moeilijk te beantwoorden zijn en je vast komt te zitten. Misschien zit je op dit moment niet lekker in je werk? Je mist bepaalde uitdaging en motivatie? De relatie en communicatie met collega's verbeteren? Als leidinggevende jouw medewerkers stimuleren in hun ontwikkeling, en meenemen in jouw visie! Ben jij uitgevallen op het werk? Zoek je iemand met kennis van hoogbegaafdheid en/of hoog-sensitiviteit voor jouw persoonlijke re-integratie?

adventure-1850673_1920.jpg
Perspectief op werk

Iedereen die wil re-integreren verdient maatwerk. Niet langer of diepgaander dan nodig is, met impact en een duurzaam resultaat. Onderzoek wat je inspireert en belemmert op een manier die leidt tot een ander perspectief, betere keuzes en effectiever gedrag. Jouw eigenheid staat daarbij altijd centraal. Is er sprake van een terugkerend patroon en speelt er meer in jouw leven dan is een volledig ZKM traject aan te raden. Lees meer in de folder over een Werk(fit) traject en de Modulaire DienstenOf maak meteen een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Koers op werk!

“Ik wil weer grip op mijn leven krijgen en in beweging komen.”

“Ik wil onderzoeken waar ik energie van krijg en voor mij de uitdaging ligt.”

Depositphotos_66923565_original.jpg
Vitaliteit, energie en balans

Vitaliteit gaat over veel meer dan lichamelijke gezondheid. Het gaat om energie, veerkracht, motivatie en vrijheid. Hoe flexibel en veerkrachtig ben je in je gedrag? Ervaar je de vrijheid en de kracht om te kiezen? Hoe is de balans tussen privé en werk? Vitaliteit  heeft alles te maken heeft met ‘innerlijke balans’ oftewel harmonie! Wil je met meer rust en ontspannen in het leven staan? Wil je weer gemotiveerd en met energie nieuwe dingen aanpakken? Een burn-out of bore-out voorkomen in jouw team of begeleiding bij jouw eigen herstel? Maak meteen een afspraak voor een oriënterend gesprek of lees eerst deze folder.

Wind in je zeilen!

“Spanning en stress verminderen, er is weer ruimte en energie om nieuwe dingen aan te pakken en uitdagingen aan te gaan.”

sailing-2542901_1920.jpg
Persoonlijk Leiderschap​

Leidinggevenden spelen een belang-rijke rol bij de ontwikkelbehoefte van medewerkers, individueel en als team. Zij kunnen hierin voorzien door te faciliteren, stimuleren, te motiveren en te ondersteunen. Door de werk druk, de toenemende eisen, de veranderingen in werk en privé raken mensen overbelast. Hoe motiveer jij mensen die in een negatieve spiraal terecht zijn gekomen? De eerste stap naar persoonlijk leiderschap is zelfkennis.​ lees meer in de folders leiderschap en teamontwikkelingMaak een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Sta jij aan het roer?

“Behoefte aan meer zelfvertrouwen, daardoor zal ik beter in staat zijn leiding te geven en dat gaat mij meer rust en ruimte geven. Ik kan hierin eigen manier ontwikkelen, sturen zonder pushen.”

Narratieve loopbaanbegeleiding en arbeidsoriëntatie. Denk groot, leg de lat hoog, weiger te kiezen, voel en verlang intens, gebruik je geniale creativiteit, tem je beren, vergroot je vertrouwen, wees je originele zelf en zet koers op jouw dromen.

We werken in vijf bijeenkomsten met verschillende oefeningen: 

De reflectieve schrijfoefeningen vormen de rode draad

De gevoelsopdrachten leggen je drijfveren en motieven bloot

De speelse opdrachten zijn een stimulerend en motiverend uitstapje

De creatieve uitwerkingen geven richting aan de koers

"Stel ik kies iets en het is toch niet leuk. Dan heb ik een cursus nodig. En als ik me daar helemaal op stort en ik krijg er toch niet genoeg voldoening van en ik vind toch geen werk, zitten ze wel op mij te wachten?"

"Ik vind te veel dingen leuk! Ik kan echt niet kiezen, en blokkeer."

travel-4011026_1920.jpg
Talenteer je Loopbaan
 
Koers op Vitaliteit

Is er voldoende aandacht voor de vitaliteit en het werkgeluk van werknemers binnen jouw organisatie? Wil je weten hoe je een burn-out of bore-out kunt voorkomen of kunt aanpakken? Zeker binnen de hulpverlening, zorg en het onderwijs is de druk alleen maar toegenomen. Houd jij rekening met de belastbaarheid van medewerkers? Van jezelf? Wil je meer zicht krijgen op interventies voor het optimaal functioneren van alle medewerkers, individueel en gericht op werkpatronen binnen de organisatie? Ben je hierbij op zoek naar een combinatie van expertises en een totaalaanbod? 

Als partners in Vitaliteit werken wij samen met jouw organisatie aan een visie op veerkracht, energie en motivatie. Alleen in samenwerking komen we tot een individuele en integrale aanpak die succesvol is. Zo ontstaat zicht op duurzame interventies voor het optimaal functioneren van alle medewerkers; individueel en gericht op werkpatronen binnen de gehele organisatie. Lees verder in de flyer of via: Koers op Vitaliteit.