CED logo.jpg
Schoolleider.png
Profielfoto21.jpg
Professioneel
 • Narratief Coach; gecertificeerd ZKM-coach/consultant®  (Post-universitaire opleiding ZelfKennis Methode, coaching op basis van de narratieve psychologie, The Dialogue Self van Hubert Hermans). 

 • Stress en burn-out coaching met de CSR-Methode vanuit de psycho-biologie: De behandeling richt zich op lichaam, psyche en gedrag en heeft als doel de ontregelingen te keren en vitaliteit op te bouwen.

 • Werk(fit) en re-integratie coach voor UWV trajecten via Essenceiam.

 • Specialist hoogbegaafdheid, hoog-sensitiviteit, perfectionisme en motivatie, als ervaringsdeskundige en Talentbegeleider/partner van Novilo

 • MZO1 en MZO2 gecertificeerd (Motivatie Zelf Onderzoek)

 • Hbo gediplomeerd Maatschappelijk Werkster en jaren werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening.

Persoonlijk
 • Als jong kind was ik al geïnteresseerd in het levensverhaal van mensen in alle vormen en maten. Ik stelde mijn oma eindeloos vragen over haar jeugd. Graven in de genealogie bleef een boeiende puzzel. Ik las ook graag biografieën. Cultuur, historie, religie, lief en leed, het raakte mij diep en dat is altijd zo gebleven. 

 • Een drop-out die pas na het vo de lol van het leren heeft ontdekt en nooit meer opgehouden is. In een periode van bezuinigingen binnen de hulpverlening heb ik drie jaar Journalistiek in Tilburg gestudeerd en heb als gediplomeerd Informatica docent en MCSE-trainer een aantal jaren les gegeven aan o.a. docenten en systeem- en netwerkbeheerders.

 • Moeder van twee inmiddels volwassen (hoog)begaafde, sensitieve kinderen. Veel informatie die ik tijdens mijn zoektocht als ouder heb verzameld staat bij elkaar op hbstart.yurls om weer andere ouders, maar ook leerkrachten te ondersteunen in hun zoektocht.

Passie
 • In 2016 was ik nog parttime werkzaam als zorgconsulent bij de begaafdheidsprofiel school het Theresialyceum te Tilburg o.a individuele coaching van hoogbegaafde leerlingen. Een enorme verrijking!

 • Daarna ben ik mij fulltime  gaan richten op mijn eigen praktijk Talenteer Jezelf. Coachen, trainen en bruggen bouwen! Steeds in ontwikkeling en in beweging en dat komt tot uiting in het aanbod van mijn workshops, en trainingen maar ook in persoonlijke groei.

 • In existentiële counseling en Zingeving zoek ik de extra verdieping voor mijzelf, de individuele coaching, workshops en eCoaching voor volwassenen. Vanuit een holistische brede kijk ga ik nu juist naar diepere lagen. Een mooie en logische aanvulling op de Narratieve werkwijze, de Zelfkennismethode en de Theory of Positive Desintegration (TPD). Een stap naar zingeving, compassie en geluk. Daarnaast school ik mij steeds bij o.a. om het herstel van burn-out/bore-out, angst en depressie breder te kunnen begeleiden en op het gebied van verlies, hechting, leiderschap en conflictenEind 2022 werkte ik ook parttime als Ambulant Coach bij Linc naar Zorg en heb ik het Certificaat Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen & Integriteit behaald

 • De komende jaren ben ik actief vanuit de ZKM vereniging in de Kenniswerkplaats 'Zin d'r in!' Wij richten ons op jongeren (12-25) en houden ons bezig met de vraag; hoe kunnen we (bestaande) tools t.b.v. zingevende communicatie (o.a. vanuit 'Zin in Leven' (positieve gezondheid) en de ZKM-vereniging (Zelfonderzoek)) laten aansluiten bij en afstemmen op individuele behoeften van jongeren met risico op eenzaamheid, depressie, suïcidaliteit, burn- en/ of bore-out klachten en van jongeren die terminaal zijn? Ik ben ook al langere tijd actief als Secretaris binnen de ZKM vereniging. 

 • Een goede manier om meer van mij te weten te komen is door mijn Blog te lezen, mij te volgen op Facebook, Linkedin of Twitter. De beste manier blijft natuurlijk een gratis Kennismakingsgesprek!

ZKM vereniging
ZKM opleiding Reflection & Action
vo op niveau
motivatie zelf onderzoek MZO
Perspectief
Novilo
SKJ kwaliteitsregister Jeugd
nobco-logo-voor-website.png
logo-scag.jpg
CSR.png
MIO.jpg
IHBV.jpg
Essenceiam.jpg
HB-kind-forum.jpg
coachhuis.jpg
Balansportaal.jpg