CED logo.jpg
Schoolleider.png
Profielfoto21.jpg
Professioneel
 • Narratief Coach; gecertificeerd ZKM-coach/consultant®  (Post-universitaire opleiding ZelfKennis Methode, coaching op basis van de narratieve psychologie, The Dialogue Self van Hubert Hermans). Lid van de ZKM vereniging: ​de coaching vindt plaats met toepassing van: ​De Ethische code van het nip, nobco en de vereniging van ZKM Beoefenaars en het  ZKM Vereniging-Kwaliteitssysteem en VvZB Privacyreglement.

 • Stress en burn-out coaching met de CSR-Methode vanuit de psycho-biologie: De behandeling richt zich op lichaam, psyche en gedrag en heeft als doel de ontregelingen te keren en vitaliteit op te bouwen, wat de basis legt voor opbouw van de fysieke en mentale belastbaarheid en vervolgens re-integratie. Bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. 

 • Specialist hoogbegaafdheid, hoog-sensitiviteit, perfectionisme en motivatie, als ervaringsdeskundige en Talentbegeleider/partner van Novilo

 • MZO1 en MZO2 gecertificeerd (Motivatie Zelf Onderzoek)

 • Hbo gediplomeerd maatschappelijk werkster en jaren werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd onder SKJ registratienummer 110024883.

Persoonlijk
 • Moeder van twee (hoog)begaafde, sensitieve kinderen. Mijn zoon heeft zijn vwo diploma inmiddels behaald en is aan het studeren. Mijn dochter zit in het laatste jaar van het voortgezet onderwijs. Veel informatie die ik tijdens mijn zoektocht als ouder heb verzameld staat bij elkaar op hbstart.yurls om weer andere ouders, maar ook leerkrachten te ondersteunen in hun zoektocht.

 • Een drop-out die pas na het voortgezet onderwijs de lol van het leren heeft ontdekt en nooit meer opgehouden is. In een periode van bezuinigingen binnen de hulpverlening heb ik drie jaar Journalistiek in Tilburg gestudeerd en heb als gediplomeerd Informatica docent en MCSE-trainer een aantal jaren les gegeven aan o.a. docenten en systeem- en netwerkbeheerders.

Passie
 • De cirkel is weer rond nu ik terug ben bij mijn passie! Als jong kind was ik al geïnteresseerd in het levensverhaal van mensen in alle vormen en maten. Ik stelde mijn oma eindeloos vragen over haar jeugd. Graven in de genealogie bleef een boeiende puzzel. Ik las ook graag biografieën. Cultuur, historie, religie, lief en leed, het raakte mij diep en dat is altijd zo gebleven. 

 • In 2016 was ik nog parttime werkzaam als zorgconsulent bij de begaafdheidsprofiel school het Theresialyceum te Tilburg o.a individuele coaching van hoogbegaafde leerlingen. Een enorme verrijking!

 • Daarna ben ik mij fulltime  gaan richten op mijn eigen praktijk Talenteer Jezelf. Coachen, trainen en bruggen bouwen! Vanuit de samenwerking in de groep ZKM & Onderwijs werk ik aan de professionalisering van leraren en de zichtbaarheid van de specifieke rol en kracht van het zelfonderzoek daarbinnen. Steeds in ontwikkeling en in beweging en dat komt tot uiting in het aanbod van mijn workshops, maar ook in persoonlijke groei.

 • In existentiële counseling zoek ik nu de extra verdieping voor mijzelf, de individuele coaching, workshops en eCoaching voor volwassenen. Vanuit een holistische brede kijk ga ik nu juist naar diepere lagen. Een mooie en logische aanvulling op de Narratieve werkwijze, de Zelfkennismethode en de Theory of Positive Desintegration (TPD). Een stap naar zingeving, compassie en geluk. Daarnaast school ik mij steeds bij o.a. om het herstel van burn-out/bore-out, angst en depressie breder te kunnen begeleiden en op het gebied van verlies, hechting, leiderschap en conflicten. De Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-Methode biedt ook een integrale aanpak op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

 • Een goede manier om meer van mij te weten te komen is door mijn Blog te lezen, mij te volgen op Facebook, Linkedin of Twitter. De beste manier blijft natuurlijk een gratis Kennismakingsgesprek!

ZKM vereniging
ZKM opleiding Reflection & Action
vo op niveau
motivatie zelf onderzoek MZO
Perspectief
Novilo
SKJ kwaliteitsregister Jeugd
nobco-logo-voor-website.png
logo-scag.jpg
CSR.png
MIO.jpg
IHBV.jpg
Essenceiam.jpg
HB-kind-forum.jpg
coachhuis.jpg
Balansportaal.jpg