Ja, maar...


Mensen die roepen...Vooral gewoon doen!

Zet jezelf voor het blok! Ga ervoor, durf en groei!


Plan die training gewoon in, ook al weet je nog niet hoe je die vorm gaat geven. Ga op die mensen af en vertel je ideeën en je plan! Maak ze enthousiast! Het zit allemaal in je hoofd! Verander je gedachten en patronen, je houdt jezelf klein! Wat maakt het uit wat ze van je denken?!


Irriteren mensen met deze uitspraken jou? Denk je dan; ja… lekker makkelijk praten! Zo werkt het toch niet! Als het zo zou zijn dan had ik het toch al lang gedaan! En als ik nu eens zeg dat ze ergens wel gelijk hebben. Dat ik dat zeg omdat ik ook die irritatie had, sterker nog... ik voel die zeer regelmatig opkomen. Lekker simplistisch, denk ik dan!


Maar.... ik heb ook ervaren hoe lekker het is om in beweging te zijn en dat je alleen daardoor al groeit! Dat niet alles klaar, helder, af en tot de puntjes uitgewerkt hoeft te zijn. Je hoeft het nog niet klaar te hebben!


Maar... je kunt het wel voelen! Je voelt de kriebel en de energie opborrelen! De ideeën flitsen door je hoofd, jouw enthousiasme stimuleert jouw creativiteit. Je krijgt steeds meer zin om er mee aan de slag te gaan en het inderdaad voor te bereiden en aan te gaan pakken.


Maar…. Dat komt niet uit de lucht vallen. Daar gaat iets aan vooraf. Daar gaat een proces aan vooraf. Weten wát je nu eigenlijk wil, wat je tegenhoudt en wat voor jou belangrijk genoeg is om die stappen wél te kunnen zetten.


Dat is de reden waarom ik ook nog steeds zo enthousiast ben over de ZelfKennis Methode. Die begeleidt je heel zorgvuldig naar dit punt! Of er voorbij! Het is óók de reden dat ik mijn workshops zo zorgvuldig opbouw, het is een proces! Een training werkt voor mij als ik voel dat die rode draad er in zit én klopt!


Is er iets waar jij naartoe wilt groeien in het nieuwe jaar?

Heb jij een grote, Ja maar.... in je leven?

Of misschien meerdere… die jouw doelen onbereikbaar maken?


Ja-maar, wat als alles wél lukt?


Zeg ja, tegen het verlangen!

Zeg ja, tegen je doelen!

Zeg ja, tegen je talenten!

Zeg ja, tegen je leven!


Zeg Ja…

Ja, ik wil vriendelijker tegen mezelf zijn!


Ja, help mij weer meer plezier en meer grip te krijgen op mijn leven!

Ja, ik wil met meer rust en ontspannen in het leven staan!

Ja, ik wil trots zijn op mezelf en de dingen die ik doe!

Ja, ik wil gemotiveerd en met energie nieuwe dingen aanpakken!

Ja, ik wil met meer zelfvertrouwen positiever in het leven staan!

Ja, ik wil de verbinding met mezelf en met de ander aangaan!

Ja, ik wil veerkrachtiger om kunnen gaan met tegenslagen!


Zeg ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief en ik download het gratis eBook!

Zeg ja, ik doe mee aan de De Kunst van Zelfreflectie, ‘Duik in het diepe’!

Zeg ja, ik maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Zeg ja, ik kom naar een inloopmiddag!


'Ja-maar... Omdenken' komt uit de koker van de creatieve Berthold Gunster, ook erg de moeite waard om eens een kijkje te nemen op zijn website!


#mindset #faalangst #bewustzijn #workshop #zelfkennis #doorzetten #Overtuigingen