Festival van Talent


25 maart is het weer zover! Dan wordt het Festival van Talent weer georganiseerd op het Eckart College in Eindhoven.

Het Festival van Talent is een dag waarop de positieve kanten van hoogbegaafdheid centraal staan. Een dag waarop iedereen inspiratie kan opdoen op de informatiemarkt, zijn of haar talenten kan benutten tijdens allerlei workshops en inloopactiviteiten en in contact kan komen met gelijkgestemden.

Je kunt mij daar dit jaar vinden met een informatiestand. Je kunt bij de stand kennis maken met het Motivatie Zelf Onderzoek, de ZelfKennis Methode, de groepstraining Hack Your Talent of de Workshops voor het voortgezet onderwijs. Ontdek op een leuke manier weer wat meer over jezelf en ontvang een interessante kortingsbon.

Kom je met een verhaal voor Hack Your Talent, dan krijg je ook nog een leuke verrassing! Heb je nog niets geschreven dan heb je op het festival nog de kans om mij je verhaal te vertellen. Dan schrijf ik het voor je op!

Ben je 12 jaar of ouder en wil je een verhaal delen over jouw leven, een ervaring, iets dat je bezig houdt. Wil je dat verhaal delen op hackyourtalent.net/verhalen en kom je naar het Festival van Talent? Dan krijg je van mij een leuk pakketje met informatie en een verrassing.

Zie ik je daar?Recente blogposts

Alles weergeven