Met welke vragen komen anderen?

Ik wil mezelf beter begrijpen, meer zelfvertrouwen, richting aan mijn eigen leven geven. Ik heb moeite met het nemen van beslissingen, last van mijn perfectionisme, faalangst en motivatie. Relaties, studiekeuze of loopbaan roepen allerlei vragen op. Ik zit in een burn-out/bore-out en beland steeds in conflicten. Ik ben sterk gericht op anderen en kom niet toe aan mezelf. Ik loop rond met zingevingsvragen, wil beter omgaan met gevoelens, onverwerkt verdriet en verlies, verslavingen of boosheid; negatieve gevoelens overheersen, hoe krijg ik weer meer plezier in mijn leven? Ik loop steeds tegen dezelfde problemen aan, hoe breng ik nu eindelijk eens meer balans in mijn leven?  ​Wat zorgt ervoor dat ik gas geef of juist op de rem ga staan? Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik nodig om weer met plezier, meer rust en ontspannen in het leven te staan!

 

Depositphotos_26009523_original.jpg
Balans en beweging

Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt vast denken door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is een intensieve coachmiddag echt iets voor jou! Je gaat aan de slag met één thema. Een blokkade, een conflict of patroon, iets dat je wilt onderzoeken. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende werkvormen, maar ook ondersteuning zoeken in een online reflectietool. Maak een afspraak! 

Gooi het roer om!

“Uit de cirkelredenering komen en zicht krijgen op eigen mogelijkheden en talenten.”

“Het lukt mij niet om tot een keuze te komen, ik zie alle voor- en nadelen en zit muurvast.”

beach-679220_1920.jpg
Zingeving en levenskunst

‘Zingeving’, het woord suggereert al een actief proces! Zingeving is echt een ontdekkingstocht. Volgens Victor Frankl is het streven naar een zinvol leven de essentie van het menselijke, met als bijproducten: geluk, geborgenheid, innerlijke vrede en geestelijke stabiliteit. Deze zin is specifiek, uniek en persoonlijk. Tussen ‘zin’ en ‘zijn’ bestaat er een fundamenteel spanningsveld. Mens-zijn betekent in zijn opvatting gevangen zijn tussen wat we zijn en wat we van plan zijn te worden. Autonomie, persoonlijke ontwikkeling en groei, relaties, maar vooral zingeving blijkt een belangrijke positieve kracht voor het werkgeluk van mensen. Maak een afspraak! Of lees eerst meer over dit aanbod

Vaar je eigen kompas!

“Waar sta ik voor (waarden), waar ben ik goed in (talenten) en waar kan ik het verschil maken (zingeving)?” 

“Meer ruimte creëren voor wat ik zelf belangrijk vind en graag wil bereiken en dat ook mogen.”

nature-3349049_1920.jpg
Zelfkennis en bewustzijn​

Loop je in je leven regelmatig tegen dezelfde problemen aan? Zijn bepaalde kwaliteiten ondergesneeuwd geraakt? Wil je een stap zetten in jouw ontwikkeling en bepaalde vaardigheden verbeteren? Wil je met meer zelfvertrouwen, positiever in het leven staan.  Vriendelijker tegen jezelf zijn en weer meer meer plezier en meer grip krijgen op je leven. Veerkrachtiger om kunnen gaan met tegenslagen en trots zijn op de dingen die je doet? De antwoorden liggen verborgen in jouw levensverhaal. Lees meer over de ZKM

Jouw rode draad!

“Wat ik als prettig ervoer is dat er breed naar mij als persoon werd gekeken. Zodat het helder werd dat ik wanneer ik mezelf meer tijd mag gunnen en dat ik daardoor accepteer wat ik voel en mezelf  voor waardeer.”