Het voordeel van online coaching zit ‘m niet alleen in de flexibiliteit wat betreft tijd en plaats. Deze manier van werken stimuleert het reflecterend vermogen en werkt echt verdiepend als het gaat om het doorgronden van je eigen binnenwereld. Het reflecteren, de oefeningen en het schrijven zet een aantal andere cognitieve processen in werking en stimuleert emotionele verwerking en creativiteit. 

 
De aanpak

Na een korte kennismaking wordt je stapsgewijs door de coaching geleid. Je ontvangt van mij per mail oefeningen en opdrachten om jouw vragen en situatie te onderzoeken. In onze online sessies zoeken we naar verdieping. We maken gebruik van digitale tools die online te benaderen zijn. Je legt verbanden en ziet patronen. Je krijgt zicht op onderliggende drijfveren en motieven en zet nieuwe inzichten om in heldere en concrete stappen. 

Trajecten
  • Je kunt kiezen voor een standaard coachtraject; een online zelfonderzoek (OZO) met een looptijd van 3 tot 4 maanden.

  • Of je kiest voor een verkort traject met een looptijd van ongeveer 8 weken.

  • Een coachtraject bij Burn-Out start bij de fase waarin je zit. Dat bepaalt in dit geval ook de looptijd. 

  • Met Talenteer je Loopbaan kies je voor onderzoekende narratieve loopbaanbegeleiding en creatieve arbeidsoriëntatie. Denk groot, leg de lat hoog, weiger te kiezen, voel en verlang intens, gebruik je geniale creativiteit, tem je beren, vergroot je vertrouwen, wees je originele zelf en zet koers op jouw dromen.

Losse sessies
  • De intensieve Coachmiddag bestaat uit een combinatie van een online sessie waarbij we inzoomen op een thema, conflict, het gevoel van dat moment..., en daarnaast thuisopdrachten en eventueel aanvullend een sessie op locatie. 

  • De Perfecte Perfectionist, In een online sessie onderzoeken we de onderliggende kwaliteit en valkuil van de perfectionist. Waar geeft deze zekerheid en waar geeft deze stress? Je gaat daar in een vervolgsessie of eerst zelf mee aan de slag.

  • In dialoog met je verslaving. Met een nieuwe praktische online tool sta je stil bij de voor jou belangrijke onderliggende gevoelens en motieven van jouw verslaving. Deze aanpak helpt je nieuwe perspectieven zichtbaar te maken en andere keuzes worden gestimuleerd. 

  • Een Ontwikkelgesprek, krijg meer zicht op jouw visie en wensen zodat jij in de toekomst als werknemer of student verder kan groeien op een manier die bij jou past. Je gaat inzichten verzamelen, een ontwikkelplan en eventueel het gesprek met je leidinggevende of tutor vormgeven in 1 tot 3 online sessies. 

 

       Kijk in de agenda voor interessante sessie aanbiedingen!