Gratis Kennismaking

Wist je dat je altijd eerst langs kunt komen voor een gratis kennismakingsgesprek? Op deze manier krijg je een goed beeld van wat ik voor je kan betekenen. Je kunt echt ervaren wat de ZelfKennisMethode voor je doet. Je proeft de sfeer van de locatie en maakt kennis met mijn persoonlijke stijl en aanpak. In een eerste gesprek hoor ik graag waar je verandering in wilt. Wat je wilt onderzoeken en aanpakken. Je kunt jouw vragen stellen en zo al verdiepend richting geven aan een vervolg. Daarna besluit je of je met mij als coach verder gaat. 

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek!

Geluk van Binnenuit

Uit het onderzoek van de KU Leuven naar de positieve impact van geluksinterventies blijkt dat alleen lezen over geluk en er mee aan de slag gaan twee heel verschillende dingen zijn. Zingeving, geluk en flow hebben veel met elkaar te maken en zijn sterk afhankelijk van de kennis die je over jezelf hebt en actief aan de slag gaat met wat jou gelukkig maakt. Vandaar dat ik op verschillende manieren zelfreflectie en geluksoefeningen aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld dagelijks aan de slag gaan door je aan te melden voor de geluks challenge. Een maand lang jouw focus op geluk!

 

Je kunt het gratis eBook 'De kunst van zelfreflectie' downloaden. In dit gratis e-book krijg je een handreiking om jezelf beter te leren kennen en je meer bewust te worden van je gevoelens. De aandacht richten op jouw binnenwereld en zo meer rust en balans in jezelf ervaren. Geluk is geen kwestie van succes, maar van evenwicht. Iets om te onderzoeken en te onderhouden. Zelfkennis is de sleutel naar geluk! 

Je krijgt toegang tot het gratis eBook en de gratis eCursus na aanmelding voor de nieuwsbrief.

Moedig-man-brug-tekening-final-1024x669.
Zelfcoaching

Op lastige momenten kan zelfonderzoek je steunen om te voorkomen dat je frustratie op anderen afreageert, en om de veerkracht en inspiratie in jezelf te (her-)vinden. My Insight Out is een tool die je zal helpen om jezelf op een nieuwe, verrassende manier te leren kennen. Het geeft je alles wat je nodig hebt om innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Deze tool is ontwikkeld door coaches die al jarenlang ervaring hebben met de ZelfKennisMethode (ZKM), en wordt al succesvol ingezet binnen universiteiten, hogescholen, bedrijven en huisartspraktijken. En in de praktijk van diverse ZKM coaches.


Je kunt op elk gewenst moment aan zelfonderzoek doen om te ontdekken wat er precies speelt van binnen. De tool gebruik je zelfstandig, op een moment dat jij daar behoefte aan hebt. Aan de hand van filmpjes, audio en visualisaties wordt op een verrassende manier stap-voor-stap een proces van zelfinzicht op gang gebracht. Je duikt onder het verhaal in je hoofd en ontdekt welke emotionele patronen jouw leven onbewust sturen. Het helpt je om de waarheid die je al in je draagt naar boven te halen. 

Wanneer je het proces onder begeleiding van een coach doorloopt geeft het je de extra verdieping die je toch vaak nodig hebt om de vaste beschermende patronen te doorvoelen. Het doorvragen, de ervaring en de zachte aanmoedigingen stimuleren net die extra spannende stap. Ervaar nu gratis hoe het werkt en of deze manier je bevalt en neem je  bevindingen mee in een coachsessie. Het programma biedt een heel scala aan mogelijkheden die niet zonder coach toegankelijk zijn. We maken bijvoorbeeld bij de sessies de 'Perfecte Perfectionist' en 'Trossen Los!' gebruik van My insight out. Neem een kijkje in de agenda voor een interessant aanbod om het zelf te ervaren.