Gratis Kennismaking

Wist je dat je altijd eerst langs kunt komen voor een gratis kennismakingsgesprek? Op deze manier krijg je een goed beeld van wat ik voor je kan betekenen. Je kunt echt ervaren wat de ZelfKennisMethode voor je doet. Je proeft de sfeer van de locatie en maakt kennis met mijn persoonlijke stijl en aanpak. In een eerste gesprek hoor ik graag waar je verandering in wilt. Wat je wilt onderzoeken en aanpakken. Je kunt jouw vragen stellen en zo al verdiepend richting geven aan een vervolg. Daarna besluit je of je met mij als coach verder gaat. 

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek!

Geluk van Binnenuit

Uit het onderzoek van de KU Leuven naar de positieve impact van geluksinterventies blijkt dat alleen lezen over geluk en er mee aan de slag gaan twee heel verschillende dingen zijn. Zingeving, geluk en flow hebben veel met elkaar te maken en zijn sterk afhankelijk van de kennis die je over jezelf hebt en actief aan de slag gaat met wat jou gelukkig maakt. Vandaar dat ik op verschillende manieren zelfreflectie en geluksoefeningen aanbiedt. Je kunt op deze pagina wekelijks een nieuwe gelukstip en oefening vinden. Je kunt ook dagelijks aan de slag gaan door je aan te melden voor de geluks challenge. Een maand lang jouw focus op geluk!

 

Je kunt het gratis eBook 'De kunst van zelfreflectie' downloaden. In dit gratis e-book krijg je een handreiking om jezelf beter te leren kennen en je meer bewust te worden van je gevoelens. De aandacht richten op jouw binnenwereld en zo meer rust en balans in jezelf ervaren. Geluk is geen kwestie van succes, maar van evenwicht. Iets om te onderzoeken en te onderhouden. Zelfkennis is de sleutel naar geluk! 

Je krijgt toegang tot het gratis eBook en de gratis eCursus na aanmelding voor de nieuwsbrief.

Alle rechten voorbehouden © 2015 - 2020  Talenteer Jezelf  -