Gratis Challenge: Een maand lang jouw focus op geluk

De tegenstrijdigheden in onze wereld lijken steeds groter te worden. Aan de ene kant overspoelen we elkaar met vrolijke emojis op social media. Terwijl we aan de andere kant door de media worden blootgesteld  aan het leed uit de hele wereld. Vooral door het laatste ontstaat bij een grote groep het idee dat de samenleving aan het verharden is en we er niet meer voor elkaar zijn. De druk van het leed en het schijngeluk van anderen drukt op onze schouders. De onmacht iets te betekenen voor degenen die onze hulp nodig hebben en ons onvermogen om net als onze ‘vrienden’ gelukkig te zijn.

Door het inzicht dat geluk maakbaar is, staan we nog eens extra onder druk. Zijn we opeens altijd en overal verantwoordelijk voor ons eigen geluk. Alsof we er zelf schuld aan hebben als dat even niet lukt. Dat pijn en verdriet opeens niet meer mogen. We mogen het wel degelijk af en toe even niet meer zien zitten en niet weten wat de oplossing brengt! Het voordeel is dat we nu óók weten dat geluk niet afhankelijk is van toeval. Dat we zelf iets kunnen doen en leren en zo toch ons geluk en dat van anderen een handje op weg helpen! Zo krijg je toch het gevoel dat je iets kunt betekenen voor een ander en voor jezelf. Je leert steeds beter het evenwicht te bewaren.

De gratis cursus Geluk van binnenuit heeft de vorm van een Challenge gekregen. Een hele maand aan de slag om jouw geluk te vergroten! Je krijgt iedere dag tips en oefeningen om met jouw geluk aan de slag te gaan.

Een maand lang investeren in geluk. Leuke, activerende en stimulerende opdrachten. De focus op zelfkennis en gevoelens, even de waan van de dag opzij zetten. Echte aandacht voor jezelf op een positieve manier! Dat kun je toch niet laten lopen?!  Doe je mee? 

Jij weet misschien wel wat je nodig hebt om je lekkerder te voelen, maar doen... dat is toch vaak weer een ander verhaal. Verbinden en delen vergroot de kans op succes! Doe het samen met je hele gezin of met vrienden. Meld je snel aan voor de Nieuwsbrief en krijg toegang tot de  Challenge Pagina! 

Pssst.. je kunt hier al drie opdrachten bekijken...

Dag 1

Waar word jij

blij van?

Dag 2

Count your

blessings!

Dag 3

Fotografeer

met plezier!

Dag 4

Verrassing!

Meld je eerst aan!

Breng meer positieve

gevoelens in jouw leven. 

Meer genieten en ontspannen!

Niet alles in het leven is maakbaar. Je maakt mooie en moeilijke dingen mee. Soms maak je het jezelf alleen wel moeilijker dan nodig. Omdat jouw aandacht dan vooral gericht is op wat niet lukt, wat níet goed gaat, je fouten en mislukkingen, de onmogelijkheden en beren op de weg! Je vergeet te genieten, je successen te vieren en de tijd te nemen om te ontspannen.

 

Welke beperkingen leg jij jezelf op omdat je vindt dat je nog van alles moet? Pieker je veel? Merk je spanning of pijn pas laat op? Vind je het moeilijk om keuzes te maken, of lastig om aan te geven wat jij wilt? Loop je jezelf voorbij? Dan is het tijd voor wat aandacht voor jezelf! 

 

Voor jou heb ik de gratis cursus 'Geluk van binnenuit' ontwikkeld!

Een maand lang jouw focus op geluk!  Langer mag natuurlijk ook :-) 

“Geluk is niet zozeer een kwestie van geluk hebben, als wel van je evenwicht bewaren in tijden van geluk én van ongeluk, bij winst én bij verlies.”

~ René Diekstra~

Alle rechten voorbehouden © 2015 - 2020  Talenteer Jezelf  -