Gratis Challenge: Een steuntje in de rug 

We ervaren momenteel veel extra spanning, angst en stress, al zoekende naar een nieuw evenwicht. Een verandering van deze omvang vraagt nogal wat. We balanceren tussen angst en ongelukkig voelen en het genieten van de mooie initiatieven van verbinding. Deze tijd vraagt veerkracht, flexibiliteit en creativiteit. Aan de andere kant wisten we voor Corona ook niet altijd wat ons te wachten stond. Alleen stonden we daar niet zo bij stil. Zo weten we dus óók dat geluk niet geheel afhankelijk is van de situatie, van het toeval. En dat we zelf iets kunnen doen en leren om toch ons geluk en dat van anderen een handje op weg te helpen!

Geluk van binnenuit! Zelfkennis is de sleutel!

De Challenge is aangevuld en aangepast aan de periode waarin we nu leven. Hierbij staat jouw gezondheid en de behoefte aan ontspanning voorop. De makkelijkste manier om stress af te voeren is slapen. De snelste manier om angst te verminderen is rustig en diep ademhalen. Beweging is de ideale manier om stress van je af “te schudden”. Genieten van de natuur zorgt niet alleen voor ontspanning, maar vergroot de kans op kleine geluksmomenten. Vandaar dat we beginnen met tips voor slaap, adem, bewegen en ontspanning. Dan volgt voor elke dag een leuke, activerende en stimulerende opdracht. Zelfreflectie, Je blijven ontwikkelen en de verveling tegengaan. Verbinding zoeken en plezier maken, je richt jouw focus op geluk! 

Adrienne coach met aandacht voor alle gevoelens

De gratis cursus Geluk van binnenuit heeft de vorm van een Challenge. Een hele maand aan de slag om jouw geluk te vergroten! Je krijgt iedere dag tips en oefeningen om met jouw geluk aan de slag te gaan. Echte aandacht voor jezelf op een positieve manier! Dat kun je toch niet laten lopen?!  Doe je mee? 

Jij weet misschien al wat je nodig hebt om je lekkerder te voelen, maar doen -dat is - zeker nu - weer een ander verhaal. Verbinden en delen vergroot de kans op succes! Ga de uitdaging samen aan, met je partner, jouw hele gezin of met vrienden.

Meld je nu aan voor de Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Challenge Pagina! Je hoeft niet bang te zijn dat je overspoelt wordt met nieuws. Je ontvangt de nieuwsbrief maximaal eens per maand! Meestal minder ;-) 

Hieronder krijg je al toegang tot de eerste tips en opdrachten.

Adem

Waar word jij

blij van?

Slaap

 

Dag 2

Count your

blessings!

Beweeg

 

Dag 3

Fotografeer

met plezier!

Ontspan

 

Meld je aan

Nieuwsbrief

Bronnen: oa. een Schatkist vol geluk, Veel geluk het grote geluksonderzoek, Positieve psychologie Seligman, Op naar geluk van Ap Dijksterhuis, De logica van geluk van Mo Gawdat , de CSR-methode, de Zelfkennismethode en andere Narratieve methodes....

Breng meer positieve

gevoelens in jouw leven. 

Meer genieten en ontspannen!

Niet alles in het leven is maakbaar. Je maakt mooie en moeilijke dingen mee. Soms maak je het jezelf alleen wel moeilijker dan nodig. Omdat jouw aandacht dan vooral gericht is op wat niet lukt, wat níet goed gaat, je fouten en mislukkingen, de onmogelijkheden en beren op de weg! Je vergeet te genieten, je successen te vieren en de tijd te nemen om te ontspannen.

 

Welke beperkingen leg jij jezelf op omdat je vindt dat je nog van alles moet? Pieker je veel? Merk je spanning of pijn pas laat op? Vind je het moeilijk om keuzes te maken, of lastig om aan te geven wat jij wilt? Loop je jezelf voorbij? Dan is het tijd voor wat aandacht voor jezelf! 

 

Voor jou heb ik de gratis cursus 'Geluk van binnenuit' ontwikkeld!

Een maand lang jouw focus op geluk!  Langer mag natuurlijk ook :-) 

“Geluk is niet zozeer een kwestie van geluk hebben, als wel van je evenwicht bewaren in tijden van geluk én van ongeluk, bij winst én bij verlies.”

~ René Diekstra~

Geluk van Binnenuit