Het tijdstip wordt later bepaald | De locatie wordt later bepaald

Workshop Werkfit

Vanaf september organiseren wij diverse webinars en workshops om jou als arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider snel zicht te geven op de begeleiding in Werkfit trajecten en te informeren over onze bijzondere aanpak.
Registratie is afgesloten
Workshop Werkfit

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

In een lunch-webinar krijg je vanuit jouw eigen (werk)omgeving in een half uur een compact en helder beeld van de Werkfit Zelfverbinder®. Ook is er ruimte voor jouw specifieke vragen. In een workshop van ongeveer twee uur kun je de werking ook zelf ervaren. We nemen je hier dieper mee in de onderliggende methodiek.

Belangrijke kenmerken van onze aanpak: samenwerking tussen klant en begeleider; focus op oplossingen; gestructureerde werkwijze die de gevoelens en motieven van de klant betrekt; wetenschappelijk en in de praktijk bewezen effectief.

Een krachtige methode die écht iets met motivatie doet en van binnenuit beweging brengt.

Wij schieten met scherp en verbeteren effectiviteit, vitaliteit en mobiliteit.

Welke vorm spreekt jou het meest aan? Welke vragen zou je beantwoord willen zien?

Stuur jouw antwoorden vóór 1 september 2018 eenvoudig en snel via dit formulier.

Onder de inzenders verloten wij een dialoog aan de hand van de Werkfit Zelfverbinder®. Je kunt zo uitgebreider kennis maken met deze aanpak. Je kan ook kiezen voor een Zelfverbinder® met een ander voor jou relevant thema. Misschien heeft één van de op werk gerichte varianten jouw interesse (Perspectief op werk, Verbinding aan werk of Verlies van werk), of is het thema Vitaliteit momenteel relevant voor jou?

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement