ma 14 sep. | Zoom ontwikkelgesprek

Week van de loopbaan 2020

In de week van de Loopbaan van 14 t/m 19 september 2020 kun je landelijk op meerdere plekken terecht voor een gratis loopbaan gesprek. Ben je werkzoekend of wil je verandering en beweging brengen in je huidige loopbaan, maak er gebruik van!
Registratie is afgesloten
Week van de loopbaan 2020

Tijd en locatie

14 sep. 2020 10:00 – 19 sep. 2020 17:00
Zoom ontwikkelgesprek

Over het evenement

In de week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september 2019 kun je landelijk op meerdere plekken terecht voor een gratis loopbaan gesprek.  Ben je werkzoekend of wil je verandering en beweging brengen in je huidige loopbaan, maak er gebruik van!

Werk is voor veel mensen een belangrijke pijler in het leven. Afhankelijk van de situatie waarin je zit kan de manier waarop je naar ‘werk’ kijkt verschillen. Soms levert een specifieke fase bepaalde vragen, gedachten en gevoelens op waar je last van kan hebben. Omdat de vragen moeilijk te beantwoorden zijn en je vast komt te zitten. Misschien zit je op dit moment niet lekker in je werk? Je mist bepaalde uitdaging en motivatie? Je wilt de relatie en communicatie met collega's verbeteren? Als leidinggevende wil je jouw medewerkers stimuleren in hun ontwikkeling! Ben jij uitgevallen op het werk door ziekte, burn-out gerelateerde oorzaak, ontslag, sociaal-emotionele aspecten of een combinatie van gebeurtenissen en werkdruk? 

Maak een afspraak in deze loopbaanweek om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en om weer een idee van richting te krijgen.  Als je kiest voor een vervolg op dit gesprek in de vorm van één van de Zelfverbinders werk, de Zelfreflector Zingeving dan krijg je die met €50,- korting.  Op een volledig zelfonderzoek ontvang je een interessante korting van €100,- Meer informatie over dit aanbod vind je hier. Voorwaarde is dat je in deze week een online afspraak maakt. In dit gesprek kunnen we samen onderzoeken wat het beste bij jouw vraag aansluit. 

Deze actie heeft een maximum aantal van acht deelnemers. 

Stuur je mail om een afspraak te plannen naar talenteerjezelf@gmail.com 

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement