vr 12 okt. | Ceresstraat 29

Twintig + Thee

Ben je in de 20 en heb je het idee dat anderen jou vaak niet begrijpen? Zie je soms juist een hele andere kant van dingen? Krijg je regelmatig te horen dat je wel erg moeilijk doet, te veel nadenkt of te gevoelig bent? Ben je ook op zoek naar herkenning?
Registratie is afgesloten
Twintig + Thee

Tijd en locatie

12 okt. 2018 14:00 – 17:00
Ceresstraat 29, Ceresstraat, Breda, Nederland

Over het evenement

Ben je in de 20 en heb je het idee dat anderen jou vaak niet begrijpen? Zie je soms juist een hele andere kant van dingen? Krijg je regelmatig te horen dat je wel erg moeilijk doet, te veel nadenkt of te gevoelig bent? Ben je ook op zoek naar herkenning? Sta je open voor het uitwisseling van ervaringen? Heb je ook een brede interesse en ga je graag de diepte in?

Je vindt het heerlijk om vanuit verschillende invalshoeken naar het leven te kijken? Met anderen te bomen over allerlei psychologische, filosofische en theosofische vraagstukken. Waar draait het leven om en wat doen we hier nu eigenlijk? Veelomvattend, diepgravend, zoekend, humoristisch, onnavolgbaar, ontspannen en gezellig! Niets moet en alles mag!

We komen bij elkaar op 12 oktober en 30 november van 14.00 tot 17.00

Ceresstraat 29, Breda

(op loopafstand van Centraal Station)

Zoals één van de deelnemers het omschreef: “Tijdens maar ook zeker nog achteraf wordt het altijd duidelijk hoe belangrijk het is om dit soort ontmoetingen te hebben. Het geeft energie en inspiratie. Het is prikkelend en zet altijd wat aan in mij.”

Heb je ideeën voor deze bijeenkomsten? Misschien wil je een bepaald onderwerp bespreken? Graag! Neem wat mee om te doen of te bespreken of stuur je idee via de mail!

Doe je mee? Graag even doorgeven via de mail talenteerjezelf@gmail.com

https://docs.wixstatic.com/ugd/06ddd4_e462f599030d4f2499c045f1d6fb7dde.pdf

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement