Het tijdstip wordt later bepaald | Ceresstraat 29

Positief Sensitief

Aan de slag met jouw hoog-sensitiviteit. Je leert jezelf weer beter kennen. Je verruimt je kijk op wie je bent en wat echt bij je past. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en behoeften. Je vindt makkelijker acceptatie en rust in de beslissingen die je neemt . Zet je sensitiviteit positief in!
Registratie is afgesloten
Positief Sensitief

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Ceresstraat 29, Ceresstraat, Breda, Nederland

Over het evenement

Elaine Aron is de grondlegster van het begrip HSP. Ze geeft in haar boek vier vormen van sensitiviteit weer; diepgaande verwerking, overprikkelbaarheid, emotionele intensiteit en sensorische sensitiviteit. Een langere periode van overprikkeling, vermoeidheid en stress kan allerlei klachten geven. Negeren van je behoeften kan uiteindelijk tot ziekte leiden. Erkennen en herkennen van je eigen unieke talenten en deze inzetten in je leven is belangrijk om niet in de stress en overprikkeling te raken. Die er uiteindelijk vaak weer voor zorgt dat je, je afschermt van de buitenwereld. Acceptatie is moeilijk als je iets als overwegend lastig hebt ervaren. De nadelen van HSP zijn een reactie op, het effect van negeren en wegstoppen, te lang doorgaan en je aanpassen. Het is de valkuil die lastig is. Daaronder ligt een talent! Leer die kennen en gebruiken!

Thema’s: Identiteit en authenticiteit. Bewustwording van coping en afweren. Betekenisgeving, beweging en balans. Herkenning en erkenning. Veerkracht en vitaliteit.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement