do 27 mei | Coachsessie Perfecte Perfectionist

Online Coachsessie: Perfectionisme, valkuil of kwaliteit (mei)

Ga voor jezelf eens na: levert jouw perfectionisme je (naast stress) toch wel vaak zekerheid op? Of is je perfectionisme over het algemeen iets dat je belemmert en je vooral veel stress oplevert?
Registratie is afgesloten
Online Coachsessie: Perfectionisme, valkuil of kwaliteit  (mei)

Tijd en locatie

27 mei 10:00 – 14:00
Coachsessie Perfecte Perfectionist

Over het evenement

Perfectionisme heeft twee kanten. Een positieve kant, een gedrevenheid en behoefte om iets echt goed voor elkaar te krijgen. Vol energie en focus je interesses en doelen najagen. Het hangt samen met een vorm van idealisme. Kortom, passie! Aan de andere kant is er een negatieve vorm van perfectionisme die vooral opduikt in relatie met anderen. Je onderzoekt de onderliggende kwaliteiten en de valkuilen. Het gevoel van ‘moeten’ of 'willen'. Loop jij regelmatig tegen je eigen perfectionisme aan. Tijdens een sessie van 1 tot 1 1/2 uur onderzoeken we hoe je weer meer vanuit je kwaliteit kunt leven. 

Je kunt elke maand op een donderdag een afspraak inplannen om 10.00,12.00 of 14.00 

Ervaringen

“Het is wonderlijk hoe snel ik met Adrienne tot een kern van mezelf gekomen ben en een strategie gevonden heb om juist met deze kern mijn voordeel te doen. My Insight Out werkt hierbij als een leidraad om woorden te vinden bij je gevoelens. Dankjewel Adrienne voor je geduld en zachte begeleiding!”

Chantal (Kunstenaar, 54)

“Ik was blij verrast door de diepgang van het gesprek. En mag mijn pleasegedrag positief zien, namelijk als ik het ombuig is het een mooie 'afstem'kwaliteit.”

Jessica (42)

“Het was meer dan ik had verwacht om aan de hand van het thema de perfecte perfectionist en aan de hand van de methodiek die Adrienne gebruikt de dialoog aan te gaan en onder ogen te zien wat zich daaronder schuil houdt.”

Anoniem

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Actieprijs
    €35
    €35
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement