do 21 mei | Gooi het roer om!

Online coachsessie: Gooi het roer om! (mei)

Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt vastdenken door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is deze intensieve coachsessie van ruim een uur echt iets voor jou! Je gaat aan de slag met één thema.
Registratie is afgesloten
Online coachsessie: Gooi het roer om! (mei)

Tijd en locatie

21 mei 2020 10:00 – 15:00
Gooi het roer om!

Over het evenement

Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt vastdenken door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is een intensieve coachsessie echt iets voor jou! Je gaat aan de slag met één thema. Een blokkade, een conflict of patroon, iets dat je wilt onderzoeken. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende werkvormen, uitgangspunt is steeds jouw vraag.

Elke maand kun je eenmalig op de donderdag een individuele afspraak maken van ruim een uur met fikse korting! 

Vanaf 10.00, 12.00 of 14.00 kun je een sessie plannen.

 

Ervaring:

Suzanne, 40 jaar, Intern Begeleider/Kindercoach: "Mijn vraagstelling was wat diffuus, eigenlijk had ik het begeleidingsgesprek als een cadeautje gekregen en was ik er heel open ingegaan. Bijzonder dat er eigenlijk na korte tijd wat gebeurde. Het onderwerp ging over mijn werk (met kleine uitstapjes naar vertakkingen met dieper liggende vraagstukken). Samen gingen we op zoek naar de tegenstelling die schuurde. Het proces en inzicht dat daarop volgde bleek toepasbaar op zoveel meer dan alleen het specifieke werkgerelateerde onderwerp waar ik mee begon. Een diep gevoel werd zichtbaar en kon benoemd worden. Wat overvallen door de echte betekenis van hetgeen ik gezien heb, ging ik naar huis. Het cadeautje heb ik dus echt in ontvangst kunnen nemen. Ik neem het nu nog mee, om het in een later stadium verder te openen."

Ellen, 44 jaar: "Fijn dat je zo goed kunt luisteren en aan staat! Dat vond ik prettig en daar had ik behoefte aan. Met je frisse blik was het een goede verkenning, waar ik weer verder mee kan. ”

Christel: "Tijdens de sessie heb ik aandacht en erkenning ontvangen voor mijn persoonlijke ervaringen. Het gesprek heeft mij meer helderheid gegeven in de oorzaken van emotionele triggers en de gevolgen daarvan in het dagelijkse leven. De praktische oefening in de ruimte gaf mij meer bewustzijn op het thema ik en de ander."

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Actieprijs
    €35
    €35
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement