di 13 mrt. | Ceresstraat 29

HB Studenten

Ben je net als een paar studenten op zoek naar herkenning? Studenten die open staan voor uitwisseling van ervaringen en elkaar op die manier ook kunnen helpen zichzelf beter te begrijpen. Die behoefte hebben aan contact met iemand waarbij ze zich niet in allerlei bochten hoeven te wringen.
Registratie is afgesloten
HB Studenten

Tijd en locatie

13 mrt. 2018 14:00 – 17:00
Ceresstraat 29, Ceresstraat 29, 4811 Breda, Nederland

Over het evenement

Ben je begin 20 en heb je vaak het idee dat anderen jou niet begrijpen? Zie je soms juist een hele andere kant van dingen? Krijg je regelmatig te horen dat je wel een heel eigen aanpak hebt? Een andere manier van leren? Weet je niet goed meer waar je nu moe van bent, van je eigen gedrevenheid of juist uit verveling? Anderen vinden vaak dat je moeilijk doet, te veel nadenkt of te gevoelig bent? Het steeds maar weer aanpassen en uitleggen maakt je ondertussen alleen maar onzeker en je snapt steeds minder van jezelf!

Ben je net als een paar studenten die contact met mij gezocht hebben op zoek naar herkenning?Studenten die open staan voor uitwisseling van ervaringen en elkaar op die manier ook kunnen helpen zichzelf beter te begrijpen. Die behoefte hebben aan contact met iemand waarbij ze zich niet in allerlei bochten hoeven te wringen.

In de week van de hoogbegaafdheid komen we bij elkaar op dinsdag 13 maart van 14.00 tot 17.00.

Deze middag staat in het teken van kennismaken en brainstormen! Je kunt zo samen plannen maken om vaker bij elkaar te komen, om iets te gaan ondernemen of misschien in de virtuele wereld een connectie te leggen? Heb je zelf ideeën voor deze bijeenkomst? Graag! Neem wat leuks mee om te doen of stuur je idee via de mail!

Kom je ook? Graag even aanmelden of doorgeven via de mail talenteerjezelf@gmail.com vanwege beperkte ruimte.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • HB Studenten
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement