do 10 okt. | Ceresstraat 29

Coachsessie: Perfectionisme, valkuil of kwaliteit

Perfectionisme is de doorgeslagen variant van kwaliteit leveren, het is nooit goed genoeg, jij doet en bent nooit genoeg. Perfectionisme is kwaliteit leveren die zinloos of onnodig is. Wanneer je alles perfect doet, heeft niemand kritiek op je en is er niets waarvoor je, je hoeft te schamen.
Registratie is afgesloten
Coachsessie: Perfectionisme, valkuil of kwaliteit

Tijd en locatie

10 okt. 2019 13:00 – 11 okt. 2019 17:00
Ceresstraat 29, Ceresstraat 29, 4811 CA Breda, Nederland

Over het evenement

Perfectionisme is de doorgeslagen variant van kwaliteit leveren, het is nooit goed genoeg, jij doet en bent nooit genoeg. Perfectionisme is kwaliteit leveren die zinloos of onnodig is. Wanneer je alles perfect doet, heeft niemand kritiek op je en is er niets waarvoor je, je hoeft te schamen. Zolang je een gezond besef hebt over de kwaliteit, genoeg ook genoeg is, hoeft het geen probleem te zijn, maar zodra het doorslaat naar perfectionisme ontstaat er ook faalangst. Het is een energievreter die je vooral teleurstelling en frustratie brengt en ik ook vaak tegenkom bij een burn-out.  

Perfectionisme heeft wel duidelijk twee kanten. Een positieve kant, een gedrevenheid en behoefte om iets echt goed voor elkaar te krijgen. Vol energie en focus je interesses en doelen najagen. Of zoals Lisa Erickson het beschrijft: It moves from the “inside out”. Het hangt samen met een vorm van idealisme. Kortom, passie! Aan de andere kant is er een negatieve vorm van perfectionisme die vooral opduikt in relatie met anderen. 

Loop jij regelmatig tegen je eigen perfectionisme, faal- of straalangst aan. Tijdens een sessie van 1 1/2 uur onderzoeken we hoe je weer meer vanuit je kwaliteit kunt leven. Op 10 en 11*** oktober kun je een afspraak inplannen tussen 13.00 en 17.00.

*** De vrijdag is al vol! ***

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Actieprijs
    €35
    €35
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement