ma 30 sep. | Ceresstraat 29

Actie Onderwijsweek

De nationale Onderwijsweek is dit jaar van 30 september t/m 5 oktober 2019. Ieder jaar een week vol positieve, landelijke aandacht voor het onderwijs en haar professionals. bied ik je de mogelijkheid voor diepgaande zelfreflectie, een moment om stil te staan bij jouw persoonlijke ontwikkeling.
Registratie is afgesloten
Actie Onderwijsweek

Tijd en locatie

30 sep. 2019 10:00 – 04 okt. 2019 18:00
Ceresstraat 29, Ceresstraat 29, 4811 CA Breda, Nederland

Over het evenement

De nationale Onderwijsweek is dit jaar van 30 september t/m 5 oktober 2019. Ieder jaar een week vol positieve, landelijke aandacht voor het onderwijs en haar professionals. Ieder jaar een week vol positieve, landelijke aandacht voor het onderwijs en haar professionals. 

Als leraar ben je dagelijks bezig met de motivatie van jouw leerlingen, je stimuleert autonomie en weet hoe belangrijk een goede relatie met ze is. Je leert ze reflecteren omdat je weet hoe dit ten goede komt aan het leerproces en hun ontwikkeling, Hoe zit het met jouw professionele ontwikkeling? Neem jij de tijd voor zelfreflectie? Of schiet dat er bij in, met al je nakijkwerk, voorbereiding en administratieve taken? Hoe voel jij je de laatste tijd tijdens het lesgeven? Ervaar je steun van je collega’s en leidinggevende? 

Tijdens deze week bied ik je de mogelijkheid voor diepgaande zelfreflectie, een moment om stil te staan bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit zelfinzicht naar meer werkplezier, motivatie en (veer)kracht!

Op de coachsessie van 1 ½ tot 2 uur inclusief de Zelfverbinder Docent (online zelfreflectietool) krijg je €50,- korting. Voorwaarde voor deelname is een kort intakegesprek in deze week via ZOOM of middels een persoonlijke afspraak bij Zero-Point Breda. In dit korte gesprek kunnen we samen onderzoeken wat het beste bij jouw vraag aansluit! 

Deze actie heeft een maximum aantal van zes deelnemers.  

Wist je dat iedereen die ouder is dan 45 en minimaal 12 uur per week werkt, sowieso een afspraak kan maken voor drie tot vier gratis ontwikkelgesprekken tot januari 2020? 

Talenteer jezelf heeft een breed aanbod voor het onderwijs!

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement