girl-865304_1920 (1).jpg
Particulier 

Ik kom hier voor mezelf!

Voel je je vermoeid? Niet lekker in je vel? Heb je het idee dat alles je te veel energie kost? Je loopt weer tegen dingen aan die je al vaker tegengekomen bent? Je hebt het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, privé of in je werk. Het lukt je alleen niet om die knoop door te hakken. We hebben allemaal momenten in ons leven waarop het lijkt alsof we op een kruispunt aangekomen zijn. Het lijkt alsof we ergens tegenaan hikken. Een verandering, een stap. Maar welke? Lees hier meer over het verloop van de coaching. Of kijk met welke vragen anderen komen.

people-690105_1920.jpg
Zakelijk

​​​

Ik kom hier voor mijn organisatie!

Binnen de organisatie zijn signalen van medewerkers die de werkdruk als hoog ervaren. De arbodienst bevestigt dit met een toename van (langdurig) ziekteverzuim en een soms negatieve sfeer op de werkvloer. Medewerkers voelen zich niet verbonden met de organisatie. Werkstress ligt op de loer voor iedereen. Welke rol of verantwoordelijkheid je ook hebt. Dit kan grote gevolgen hebben voor organisaties en medewerkers. Wij begeleiden, inspireren en motiveren teams, medewerkers en leiding naar vitaliteit van binnenuit.  

people-2591874_1920.jpg
UWV/Arbo/Bedrijfsarts

​​

Ik kom hier voor een cliënt!

Iedereen die wil re-integreren verdient maatwerk. Niet langer of diepgaander dan nodig is, met impact en een duurzaam resultaat. Onderzoek wat je inspireert en belemmert op een manier die leidt tot een ander perspectief, betere keuzes en effectiever gedrag. Jouw eigenheid staat daarbij altijd centraal. Is er sprake van een terugkerend patroon en speelt er meer in jouw leven dan is een volledig ZKM traject aan te raden.  Lees hier meer over re-integratie, werk(fit) en vitaliteitscoaching, begeleiding bij burn-out of download de folder.  

skateboard-1869727_1920.jpg

Onderwijs Ik werk in het onderwijs!

Als leraar ben je dagelijks bezig met de motivatie van jouw leerlingen, je stimuleert autonomie en weet hoe belangrijk een goede relatie met ze is. Hoe zit het met jouw professionele ontwikkeling? Leidinggevenden spelen een belangrijke rol door in te spelen op de ontwikkelbehoefte. Zij kunnen hierin voorzien door te faciliteren, stimuleren, te motiveren en te ondersteunen. Lees verder