Coaching wordt tegenwoordig steeds meer gezien als een fijn middel om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen, je vaardigheden te verbeteren en weer een beeld te krijgen van de richting die jouw leven opgaat. Ik begeleid vooral hoogbegaafde en/of hoog-sensitieve klanten die zichzelf beter willen leren begrijpen en weer wat grip op hun leven willen krijgen. Meer zelfvertrouwen willen opbouwen, weer een doel willen hebben. Vaak staan ze op een tweesprong en hebben moeite met het nemen van een beslissing. Het perfectionisme zit in de weg. Ze zijn soms zo sterk gericht op anderen dat ze gewoon niet toekomen aan zichzelf. Veel 'moeten' en weinig ontspanning. 

 

Veel van mijn klanten zijn al vaak van baan veranderd, omdat ze zich snel vervelen of vanwege conflicten met leidinggevenden. Onverwerkt verdriet, boosheid, negatieve gevoelens en teleurstelling overheersen. Ze zitten veel in hun hoofd, hebben last van slapeloosheid door al het gepieker. Ze lopen steeds tegen dezelfde problemen aan. Hoe breng ik daar nu eens verandering in? En kan ik die patronen echt doorbreken? Ik wil nu eindelijk wel eens meer balans in mijn leven, balans tussen privé en werk. Hoe krijg ik weer meer plezier in mijn leven? Wat zorgt ervoor dat ik gas geef of juist op de rem ga staan...... 

Verloop?​​​

Bewustzijn: De coaching start met het vergroten van jouw zelfkennis en inzicht met behulp van begeleid zelfonderzoek en de waardevolle ervaringen uit jouw levensverhaal. Hierdoor leren we elkaar ook steeds beter kennen. 

Balans: Je ontdekt niet alleen de rode draad met daarin jouw valkuilen, maar juist ook jouw kwaliteiten en drijfveren. Niet alleen waar je tegen aanloopt, maar juist ook waar jouw motivatie, energie en verlangen naar uitgaat. 

Beweging: Daarna pas je die nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden toe in je eigen leven. Door observatie, oefening, experimenteren en creëren. Samen onderzoeken we daarbij steeds waar het al lukt en waar je nog ondersteuning bij wilt.

Tijdsduur?

​​​

In 3 tot 5 sessies ben je vaak weer een heel eind op weg.

 

Ik bied ook wel de mogelijkheid om heel intensief in een middagdeel aan de slag te gaan met één thema, blokkade of patroon. Daarna kun je dan alsnog voor een langer traject kiezen.

 

Als je al vaker tegen dezelfde patronen aangelopen bent adviseer ik toch een volledig zelfonderzoek. Zakelijk kiest men sowieso vaak voor een traject van 12 tot 20 uur, verdeeld over 4 intensieve sessies zelfonderzoek en 6 tot 8 sessies voor het vervolg, over een periode van 8 weken tot 6 maanden.

Tijdens de intake komen we samen altijd tot een aanpak en een plan. Waarna we jouw doel van de coaching steeds verder gaan uitwerken.

Mogelijkheden?

​​

Lees daarover meer bij: Persoonlijke - en loopbaan ontwikkeling.

Of misschien wil je wel meer weten over de onderliggende methodiek en visie. 

 

Wil je onderzoeken wat echt belangrijk voor je is met Zelfkennis, levenskunst en zingeving?

Nieuwe energie opdoen met vitaliteit en burn-out coaching. 

Weer perspectief op werk met  werk(fit) in een re-integratietraject.

 

Jouw persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen? Of aan de slag met jouw perfectionisme of moeite met kiezen?

 

Alles staat op een rij in de sitemap of  in deze flyer en de tarieven vind je hier.

Alle rechten voorbehouden © 2015 - 2020  Talenteer Jezelf  -